Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Inici > Avís legal
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Avís legal

Aquest lloc web i tots els seus continguts, incloent-hi els textos, imatges, so i qualsevol altre material, sn propietat de l’Agncia Catalana del Consum o d'algun organisme que hi estigui vinculat, o de tercers que hagin autoritzat l's d'aquests continguts a la Generalitat de Catalunya.

Tots els drets estan reservats. Tot accs a aquest lloc web resta subjecte a les condicions segents:

Noms est autoritzat l's personal no comercial. No est permesa la modificaci del web ni dels seus continguts.

La informaci administrativa facilitada a travs d'aquest web no substitueix la publicitat legal de les lleis, de lesdisposicions generals i dels actes que hagin de ser publicats formalment al DOGC i a altres diaris oficials, l'edici impresa dels quals s l'nic instrument que dna fe de la seva autenticitat i del seu contingut.

L'Administraci de l’Agncia Catalana del Consum no s responsable de la informaci que es pot obtenir a travs d'enllaos a sistemes externs que no siguin dependents d'aquesta Administraci.

L’Agncia Catalana del Consum no garanteix que el web i el servidor estiguin lliures de virus i no es fa responsable dels danys causats per l'accs al web o per la impossibilitat d'accedir-hi.

En cap cas les galetes o altres mitjans de naturalesa anloga que es puguin utilitzar serviran per emmagatzemar informaci que permeti identificar la persona fsica usuria del web.


© 2011 Agència Catalana del Consum