Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Inici > Consumir a Europa
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Consumir a Europa


La Uni Europea, amb els seus 27 Estats membres, constitueix un ampli mercat interior per als ms de 450 milions de ciutadans europeus. La prosperitat, el benestar i el foment dels drets de les persones consumidores sn valors fonamentals en el desenvolupament de les poltiques comunitries. Pertnyer a la Uni Europea ha de garantir doncs una protecci addicional per a les persones consumidores.

En la societat actual, molts dels actes quotidians de consum impliquen contractar serveis o adquirir productes amb professionals que es troben situats en un Estat diferent d’aquell on resideix la persona consumidora. L’Agncia Catalana del Consum ofereix assessorament ales persones consumidoresde Catalunya que tinguin consultes o reclamacions respecte a actes i contractes de consum celebrats amb empreses d’arreu de la UE, com tamb als consumidors de la UE que necessitin informaci respecte de les transaccions de consum celebrades amb professionals ubicats a Catalunya.

Aquest assessorament es pot sollicitar a la Secci de Consum Europeu de l'Agncia Catalana del Consum a travs de l'apartat reclama/denuncia que trobareu als enllaos relacionats d'aquest web.


© 2011 Agència Catalana del Consum