Accés al contingut (Alt + 1)
Accés al menú de la secció (Alt + 2)
Agència Catalana del consum - www.gencat.cat

Et formem

L’Agncia Catalana del Consum, dins de les seves funcions t la de promoure la formaci de les persones consumidores i usuries,i prestar unaespecial atenci als collectius especialment protegits i amb necessitats especfiques.

Per dur a terme aquestes activitats es realitzen sessions informatives i educatives adreades a les persones consumidores en general o a determinatscollectius (gent gran, joves, pares i mares d’alumnes...) per tal de formar-los en hbits de consum responsable i informar-los sobre elsdrets i deures que tenen com a persones consumidores i les diferents vies per exercitar-los.

Aquestes activitats formatives sn organitzades per l’Agencia Catalana del Consum, que,en molts casos comptaamb la collaboraci dels organismes pblics de consum de les administracions locals o de les associacions o collectius interessats en cada cas.

Aix mateix, mitjanant educadors/es de l’Escola del Consum de Catalunya de l’Agncia Catalana del Consum s’ofereixen xerrades a les associacions de mares i pares d’alumnes,sobre l’educaci en el consum dels fills.

Enllaços relacionats

     

© 2007 Agència Catalana de Consum